Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant

Categories

Regions

La Unió de Botiguers d’Artés omple el poble de missatges positius

General

Diferents missatges positius vestiràn el poble d’Artés: “La màgia del Nadal al costat de casa”, “Ets el nostre millor regal”, “El Nadal és més bonic al teu costat”, i “Et queda molt bé comprar al poble”, entre molts d’altres.

L’UBA regalarà vals de compra, vals de restaurant i lots de vi entre tots els participants a la campanya de Nadal

Alguns missatges positius de la campanya de l'UBA
May 30, 2018 – October 15, 2018

La campanya de Nadal de l’UBA engega sota l’eslògan “Aquest Nadal, comerç local”, i té com objectiu principal donar suport al comerç local davant la situació creada per la pandèmia de la COVID-19.

Una campanya de Nadal marcada per la pandèmia i que estarà centrada en donar suport al comerç local, un comerç molt castigat per les restriccions. En aquest sentit, s’ha creat una campanya que porta per eslògan “Aquest Nadal, comerç local”, a través del qual es pretén donar un missatge positiu i de proximitat, reforçant el sentiment de comunitat. La campanya serà visible tan al carrer com als comerços, sense oblidar els diferents canals de comunicació municipals, i permet la combinació de diferents conceptes enfocats des del positivisme i la proximitat.

Com cada any, la Unió de Botiguers d’Artés regalarà vals de compra, vals de restaurant i lots de vi entre tots els participants, en un sorteig que es celebrarà el dia 15/01/2021.