Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant

Categories

Regions

Artés crea una plataforma digital per impulsar el comerç local

General

La Unió de Botiguers d’Artés (UBA), amb el suport de l’Ajuntament, ha impulsat la creació d’una aplicació – disponible per a android i ios – amb l’objectiu de millorar la presència digital dels comerços per afavorir-ne la promoció.

La UBA presenta una aplicació per a promocions i descomptes de les botigues

Aplicació web
May 30, 2018 – October 15, 2018

La nova eina virtual permet visualitzar les diferents botigues i demés serveis associats – també a través d’un mapa – i visualitzar-ne diferents ofertes i promocions Així mateix, compta amb un apartat de notícies, on s’hi informarà de diferents qüestions d’interès vinculades directa o indirectament amb el comerç local, i està preparada per oferir altres serveis.

L’aplicació, desenvolupada per Gowing, està disponible a android i ios. És totalment gratuïta i per descarregar-la només cal escanejar els codis QR que hi ha als diferents comerços, o bé cercar a l’store, amb el nom UBA Artés i descarregar-la.

A través de notificacions que rebran els usuaris de l’app, aquesta plataforma permet arribar a possibles clients molt més fàcilment, ja que aquests reben la informació de forma proactiva.