Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant

Categories

Regions

Els comerços de la UBA surten al carrer per la fira

General

Dissabte de fira (10 d’abril) al matí, el c/ Rocafort d’Artés es convertirà en l’epicentre d’un gran aparador del comerç local. A iniciativa de la Unió de Botiguers d’Artés, les botigues trauran la parada al carrer.

La iniciativa se celebrarà de 9 del matí a 2 del migdia i se celebrarà amb totes les mesures de seguretat.

May 30, 2018 – October 15, 2018

S’hi podrà trobar ofertes especials, canvis de temporada, productes nous i molt més. La iniciativa se celebrarà de 9 del matí a 2 del migdia i se celebrarà amb totes les mesures de seguretat i higiene vigents pel que fa a aquest tipus de mercats. Aquesta serà l’única activitat comercial vigent durant el cap de setmana de fira, atès que no hi haurà atraccions, expositors  ni parades d’artesania i similars degut a les limitacions i la incertesa provocades per la pandèmia de la COVID-19.

Altres iniciatives de dinamització comercial per fira

Paral·lelament, durant els dies de fira i tota la setmana prèvia (del 5 a l’11 d’abril), comprar a Artés pot tenir premi. L’Ajuntament i la comissió de fira han impulsat la iniciativa Fira’t a Artés, que sorteja vals de compra per valor de 50 euros entre els clients dels establiments comercials, de serveis i de restauració adherits a la iniciativa. 

D’altra banda, la fira serà present a alguns aparadors dels comerços locals, per mitjà d’un concurs d’aparadors impulsat per la regidoria de Cultura. 

La comissió de fira d’Artés ha plantejat enguany una edició amb un format híbrid: d’una banda hi haurà certs actes culturals que se celebraran de forma presencial amb totes les mesures de seguretat i higiene decretades pels plans sectorials i del PROCICAT. De l’altra, l’activitat firal es trasllada en una plataforma virtual que estarà operativa a partir de dimecres, 7 de març. Allà hi tindran el seu estand virtual la majoria d’expositors que tradicionalment omplen el c/ Diagonal i els eixos de l’entorn durant la fira.